Warhammer 40.000 – Темний Імперіум

Наявність:
В наявності
Модель:
WH40kdarkimp_1
Вартість:

475грн

про книгу

опис

Роман про Еру Нескореності
Часи спустошення настали в галактиці. Занепала Кадія, знищена навалою Хаосу. Розчахнувся Великий Розлом у Вирі, і з його глибин ринули демони та жахіття Старої Ночі.
Та надія ще не згасла… Давно зниклий герой повернувся, і разом з ним прийшов гнів перероджених Ультрамаринів. Робут Ґілліман постав, щоб вивести Імперіум із пітьми, очоливши небачений з легендарних часів Імператора хрестовий похід.
Ніколи досі Руйнівні сили не збиралися в такій кількості – ніде сховатися від їхнього плюндрування. Із почварних Бичових зір прийшли орди Батька Чуми, Володаря Нурґла, і його загноєне око звернуте в бік Макраґґу. Хрестовий Похід Нескореності триває, Робут мчить на Ультрамар, щоб стати на герць із Гвардією Смерті.

Вага: 0.5kg
Формат60х90
АвторҐай Гейлі
ПалітуркаТверда
ВерсткаІгор Дунець
Сторінки448

Відгуки

Підписатися
Сповістити про
guest
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій
Сергій
6 місяців тому

Обов’язково куплю її коли зявиться. ПИтання а чи немає у планах видати Книгу Лорд Солар Махарус (там здається дилогія історії про крейсер Імперського Флоту)

Shevchenko Sergii
Shevchenko Sergii
6 місяців тому

А чи є в планах перекладати і видавати серію Лорд Солар Махарус?

dreamgtipley
dreamgtipley
6 місяців тому

Доброго дня. Не підкажете коли можна очікувати книжку?

Artem По
Artem По
5 місяців тому
Відповісти  dreamgtipley

Написано ж, шо друга половина січня.
Хоча може на час написання твого коментаря цієї інформації не було)

igor
igor
3 місяців тому

Вітаю!

Хочу подякувати видавництву за вашу непросту роботу. WH40k українською – це давня моя мрія. Мрія людини, яка знайома з WH40k не одне десятиліття, син якої навчився рахувати, кидаючи дайси за окрів в настолці та вигукуючи WHAAAAHHHH!!! А зараз ображається за орків WH40k, коли московитів називають «орками», бо як він каже у його орків більше честі ніж у наших горесусідів…

Тому ваші книги стали дуже гарним подарунком для мене та моїх рідних, особливо у такі складні часи для України. Ще раз подяка та шана вам за це.

Викупив чи передплатив майже всі ваші книги по WH40k. Окрім Гонта (бо фанат все ж епічного Sebastian Yarrick та життєрадісного комісара Ciaphas Cain, а не зануди Гонта…) та поставив на паузу купівлю «Ловець Душ» (після завершення «Єресі» Повелителі Ночі як на мене тьмяні та нецікаві порівняно зі своїми іншими хаоситськими колегами).

Окрім подяки, метою цього мого лонгріду є й сподівання та побажання, щоб видавництву вдалось завершити свої амбітні плани та серії, які вони вже розпочали. Бо, водночас, з радістю чергової зустрічі з улюбленими героями (Айзенгорн, Вентріс ну і звичайно Локен) (а деякі з виданих вами книг до української були перечитані ще одною-двома мовами), є певна стурбованість, що історія Айзенгорна не буде завершена без історії Рейвенора; пригоди та подвиги Вентріса будуть неповноцінними без розповіді про його антагоніста з Iron Warriors – Honsou, долі яких буквально сплетені в WH40k. Бо окрім вже запланованого вами «Мертве небо, чорне сонце», де буде згаданий Honsou, не менш важливими є й «Storm of Iron» та інші твори про хаоситів. Бо як на мене, історія Iron Warriors, які відносно незалежні від непевності богів Хаосу, чудово пояснює мотиви, логіку та причини дій хаоситів, на відміну від тих же Повелителів Ночі… Ви як фанати WH40k (а це відчувається як з самого вашого перекладу, вибору перших книг для перекладу та з вашого спілкування), маєте розуміти вищевказані моменти.

Про «Єресь Гора» з її майже семи десятками тільки романів взагалі мовчу… «Темний Імперіум» це вже як «Єресь Гора», але у сучасності WH40k, без цієї серії також ніяк.

Тому мене, як вашого читача та фаната WH40k трохи бентежить такий широкий вибір серій книг, які ви розпочали. З одного боку великий вибір це добре, а з іншого – це спонукає мене також робити вибір та «голосувати» гривнею за ті чи інші серії, водночас ігноруючи інші, як то Гонт чи Повелителі Ночі.

У будь-якому випадку, бажаю вам успіху, сил та натхнення!

archikoncheg7
archikoncheg7
3 місяців тому
Рейтинг :
     

Гвардія Смерті – ще один із моїх улюблених легіонів, а примарх Мортаріон, коли став представником Нурґла – естетично почав виглядати неймовірно)))
І нарешті я зможу побачити всю силу їхніх “дарів” від Дідуся Нурґла)))

Shevchenko Sergii
Shevchenko Sergii
3 місяців тому

Вже приїхала. Чекаємо інші книжки

Богдан
Богдан
1 місяць тому
Рейтинг :
     

Непогана книга, хоча місцями й нудновата.
Дивитись на світ варгамера очима Примарха цікаво.